Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Veronika Kroutilová 3. 3. 2023
S panem Ing. Klimešem byla velice příjemná spolupráce. Vše proběhlo hladce dle předem stanovených požadavků. Oceňuji profesionální přístup, přímou komunikaci a vzájemnou důvěru. Budu se těšit na případnou další spolupráci v budoucnu.
Jan Kříž 7. 2. 2023
Realitní specialista Ing. Petr Klimeš mi byl doporučen a musím říct, že jsem se spoluprací nadmíru spokojen. Pan Ing. Klimeš pracuje více než na 100 %, je velmi ochotný, vstřícný, časově flexibilní a schopný poradit k potřebám klienta. Patří mu velké díky a určitě s ním chci řešit veškeré záležitosti do budoucna a stejně tak doporučuji dále služby pana Ing. Klimeše i RK BRAVIS.
Monika Krystmanová 27. 12. 2022
Na doporučení jsem oslovila pana Klimeše, a požádala ho o pomoc při pronájmu bytu. Zadání bylo "skromné": Nechci se o nic starat a chci kvalitně pronajmout byt". Všechny další kroky za mne vyřídil a udělal pan Klimeš. Byt si prohlédl, nafotil, zaslal mi inzerát k odsouhlasení, udělal s klienty prohlídku bytu a za měsíc byla smlouva s novými nájemníky podepsaná a byt předaný. Takto si představuji nadstandartní službu. Děkuji za spolupráci.
Elena Maxiánová 30. 11. 2022
S panem Klimešem se velice dobře jednalo, vždy vstřícný a velice dobrá komunikace. Mohu jen vřele doporučit. Pokud budu v budoucnu opět potřebovat byt pronajmout, tak vím na koho se obrátit. Děkuji
Jaroslav Novotny 14. 7. 2022
Skvělá komunikace a profesionální jednání p. Klimeše. Velmi dobrá spolupráce . Moc děkuji za vše Novotny J.
Jiří Vosmek 28. 6. 2022
Realitní trh je obzvláště v dnešní době jednou neznámou a relativní veličinou. Pakliže chcete mít hmatatelnou oporu, efektivitu dynamického výsledku, erudovanost a sympatickou spolupráci v přidané hodnotě osobnosti, která má i kompetenci znalce a odhadce nemovitostí, poté neváhejte ani vteřinu a kontaktujte pana Ing. Petra Klimeše. Vyšší stupeň kompetence (jazykovou vybavenost, vedení projektu, PR) jsem při prodeji luxusní nemovitosti nikde nenašel. 100% spokojenosti je málo! Jiří Vosmek, klient BRAVIS REALITY, s.r.o.
Petr Lacina 3. 6. 2022
Rad bych podekoval panu Klimesovi za jeho profesionalni pristup pri prodeji pozemku a pronajmu rodinneho domu. Behem celeho procesu prodeje/pronajmu me pravidelne informoval o vsech dulezitych krocich, byl vzdy k zastizeni a snazil se najit to nejlepsi reseni. Je prijemne spolupracovat s nekym, kdo ma svou praci rad a siri kolem sebe pozitivni energii.
Dana Navrátilová 4. 4. 2022
Další poděkování panu Ing. Klimešovi za skvělou spolupráci při pronájmu již druhého bytu a pomoc s výběrem nájemníků. Ve srovnání s jinými RK byly služby opravdu nadstandartní. Při dalším pronájmu se obrátim určitě znovu výhradně na něj. Přesnost, spolehlivost, ochota - mohu jen doporučit. Celkově přístup této realitní kanceláře svojí profesionalitou převyšuje ostatní.
Dana Navrátilová 27. 2. 2022
Chtěla bych poděkovat panu Ing. Klimešovi za výbornou práci, kterou odvedl při pronájmu mého bytu. Vše šlo hladce, včetně přepisu energií. Kladně hodnotím velkou ochotu, kdy mi vše přinesl až domů, vlastně jsem nemusela udělat vůbec nic, jen pár podpisů a bylo hotovo. Děkuji též za pomoc při výběru nájemníků. Těším se na další spolupráci.
Vlasta Roušalová 3. 1. 2022
V minulém roce jsme oslovili RK Bravis, na základě referencí, trochu s obavou, protože v minulých letech jsme spolupráci s jinou RK byli nuceni ukončit. Pokud jde o RK Bravis - chválím, chválím, chválím spolupráci s panem makléřem ing. Petrem Klimešem, naprosto vynikající přístup, informace okamžitě, doporučení, spolupráce naprosto bezchybná, spolupráce s AK, předání bytu, vše pan makléř zvládl naprosto perfektně, profesionální přístup, doporučuji všem dalším zájemcům. Nemovitost je prodána, život jde dál a naše velké poděkování jak RK tak zejména panu makléři.
Přidat referenci